Thursday, August 20, 2009

Kepada Rakan2 Yg Setia Membaca Blog Aku Yg Cam Haram Ni

Assalamualaikum dan selamat pagi/petang/sejahtera kepada sesiapa yg sudi membaca dan menjenguk di blog aku ni ... blog yg xseberapa meriah nya .. aku buat ala kadar ja ni .. xde masa nak edit2 hahaha..

Ni mungkin yg terlast aku post kot .. lepas ni aku full time game .. dan aku akan tinggalkan dunia mIRC/Myspace/Friendster/Facebook dan byk lagi kot .. kalo aku tulis ni mmg xhabis la sampai ke pagi esok pahtu sambung plak sampai petang lusa .. hehe ..

Ok la .. kita teruskan dgn apa yg aku ingin kasitau sebenarnya .. yg atas tu sampingan saja haha .. Sempena kita akan menyambut bulan Ramadhan pada sabtu ini .. aku nak ucapkan
SELAMAT BERPUASA KEPADA SEMUA UMAT ISLAM .. Puasa tu biar penuh jgn duk pegi minom air jer dkt dapor .. buat malu dkt adek den jer hahaha .. ok ni satu lagi .. walaupun puasa belom mula lagi aku rase baik aku ckp awal takot lepas ni xjumpe lg ka apa kan :)

Ok Last .. Jauhi diri anda dr H1N1

ok bye assalamualaikum .. cya next time :D

Saturday, August 1, 2009

Hidup Su Sa Mati Pun Su Sa

hahaha ... adoi la .. mcm mane la aku nak start post ni .. jap pk sejenak mencari idea .. idea da ade tp nk menaip tu xtau cam mane .. td ok jer .. skang blur plak hahaha... ops sblom aku terlupa .. aku ucapkan selamat menyambut bulan puasa kepada yg beragama islam ... jgn xpuasa plak ok ... kita ni da tua ... byk2 la beribadat ke Allah s.w.t ...

ok la ni citer nya .. 2 hari lepas kot .. anas dtg jumpa aku .. dia tu kire kwn baik la .. dtg dkt cc tempat aku keje .. dia tgk aku main ragnarok .. game yg membosankan .. dia pun ape lg .. terus la copy .. haha .. dia ckp xtau nk main apa da .. selain record citer2 dkt tv n upload dkt torrent ..
ada citer baru rupanya dkt torrent tp aku xnak ambik tau da kot .. hehe .. coz love is suck man .. u will accept bad or good that ppl :) .. entah ape aku taip ni ...
janji bahagia sudah ...

ok la nanti aku pos lagi chow

p/s: Single is Simpe .. Double is Trouble .. Couple is Suck