Tuesday, December 22, 2015

ehem ehem

asslamualaikum .. ehehehehe lama pula xupdate blog .. dkt2 2 tahun dah rupanya menyepi dr dunia it ni .. sibuk dengan kerja lor .. xpa la .. nanti ada masa update lagi .. bz jaga anak katakan kikiki
mwah skit follower2 semua ..

Wednesday, January 23, 2013

huhu lama xupdate

assalamualaikum .. lama betol xupdate blog .. hmmm.. bz teramat sampai tido2 atas katil setiap hari .. xde keje bosan gamaknya .. keje mcm ni .. apa boleh buat .. nasib bdn .. bljr xtinggi .. keje pun dkt rumah jer la .. mkn tido mkn tido ... aku terfikir sesuatu yang selama ini aku duk simpan dalam hati .. walaupun aku rasa benda tu xperlu aku fikirkan lagi .. dia tetap terpahat di nurani aku ni .. adoi .. ada tips2 x utk menghilangkan paku yg ade dkt hati aku ni ? kalau ada sila kasitau aku .. agak susah nak hilangkan dia .. sbb da lama terpahat .. sampai aku sendiri pun xterdaya nak buangya .. jika anda masih membelek blog saye .. sila pm STOP utk sy meneruskan hidup tanpa anda di dlm jiwa saya .. kalau anda ingin memberi saya harapan lagi .. sila ckp YES .. ok sekian saja .. warkah aku tuk kali ni ...

assalamualaikum .. ada masa aku update lagi

Friday, August 17, 2012

Selamat Hari Raya

Di sini aku ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir batin kepada semua yg mengenali diri aku .. yg mana pernah kenal aku dalaman dan jugak luaran .. harap dosa aku yang lepas dapat korang maafkan .. aku bukan insan yg sempurna .. aku hanya insan yang lemah .. yang mana aku juga melakukan kesilapan sengaja atau tidak sengaja .. aku harap pada tahun ini .. aku dapat meminta maaf daripada kawan2 semua.. semoga pernjalanan kehidupan aku selepas raya ini akan bertambah baik ..

hope raya tahun ni .. dapat mengurangkan dosa2 aku yg lepas .. dan aku jugak dapat meneruskan kehidupan seperti manusia biasa .. yang juga melakukan kesilapan yang tidak disengajakan ..

so .. SELAMAT HARI RAYA SEMUA .. MAAF ZAHIR DAN BATIN DARI MOHD AZLI BIN ROJAN .. SEKIAN TERIMA KASIH .. SEMOGA BERJUMPA LAGI DI LAIN KALI

Saturday, August 4, 2012

^.^

nothing :)

Thursday, July 19, 2012

Demam

Sejak kebelakangan ini .. aku asyik demam aja .. xpernah lagi aku hidup sihat normal .. hahahaha .. balik dari training dekat penang .. asyik demam demam demam .. adoiyai .. nak cakap maen panas .. xpun .. duk dalam aircond jer .. keje pun dalam aircond .. nak cakap gaji banyak tu .. xde la .. setakat lepas isi perut ni jer .. hmmm ... rasa mcm .. nak ke hospital pun ada .. biar kena tahan wad .. syok jugak .. xyah g keje .. tp sakit la kena cucuk jarum tiap2 hari ...
cukup lah untuk petang ini .. esok kalau aku ada idea .. aku update lg kekekekeek

Pagi Yang Indah Dan Kesejukkan Di Ofis

Salam dan selamat pagi kepada semua follower aku kehkehkehekhekhekeh .. walaupun pagi ni hujan lebat .. aku tetap sampai di ofis tepat pada waktunya .. kalau kan selalu 15 minit dah sampai ofis .. tapi hari ni dengan hujan lebat dan jalan yg basah ditambahkan lagi kereta bersepah2 di jalanan .. membuatkan aku sampai di ofis 5 minit kul 9 khakhakahkahak .. apa pun xboleh la kalau dkt KL ni .. nasib la aku xnaek kete .. kalau naek kete .. kompem tengahari baru sampai ... ok la ..cukup lah utk pagi yg indah lagi sejuk ini .. semoga aku akan update status yg akan datang  ..

Wasalam