Saturday, July 25, 2009

Adoiiiiiiiii

haha sakit kepale gile .. semalam aku g jeram pasu .. tempat berkelah tu .. mule2 ok lg .. da masuk dalam tu .. dalam 500 meter lg nak sampai .. tibe2 plak ade polis .. pundek nya polis ... ade jer nak buat road block tempat org nak pegi heppy2 ... da kena tahan .. pahtu mintak ic dgn lesen .. aku kasi jer la .. pahtu duk tanya soklan same .. bawak tuala x X 10 kali ..hahahha .. pahtu da siap kena tulis name ape entah dkt kertas tu .. aku pun terus la menuju ke tempat kolam2 yg ade .. sekali tgk .. air da mcm air milo hahaha ... comel giler air tu .. pahtu aku pun naik la atas skit .. tempat yg takde org .. so aku dgn geng2 aku pegi .. air yg jernih2 tu menjadi air milo yg mcm kat bawah tu hahaha ,... dah lepas mandi manda .. kita org gerak pegi main boling plak .. dgn penat berenang .. naik moto lg .. main boling da ala2 charlie chaplen ... nak baling pun xde tenaga da .. hahaha
ok la nanti aku post lg

Thursday, July 9, 2009

Wuuu Aku Dah Di KB

auwwww besh nya bile balik tempat sendiri kekekek .. aku rase kan macam ape entah hepi bile da sampai dkt sini .. hihiihihi .. ok la ni citer semalam nya .. time sebelom aku naik train yg aku rembak pakai cc hahah .. punya la tunggu nak kul 8 .. aku lepak luar sambil isap2 rokok .. pahtu ade la pakcik ni .. dia da tua dlm 70 kot umur dia .. dia ckp kat aku dia ni bomoh .. pahtu aku borak2 dgn dia lagi .. dia ckp dia dtg dari melaka .. pahtu janji dgn org shah alam dtg ambik dia dkt kl central .. aku pun ape lagi .. ye ye jer la .. dah tu .. time aku nak gerak .. dia ckp .. bleh mintak tlg x ? aku ckp nak mintak tlg ape ? dia pun ckp .. dia xde duit nak balik melaka .. aku pun pelik gak .. tok bomo xde duit ? muskil! ... aku pun ckp .. aku sendiri pun xde sen .. cam ner ler nak kasi org lain ... mmg muka aku ni bank kot hahahah .. sorang dtg mesti mintak duit .. sorang dtg mesti mintak duit .. tokey balak pun terbabas ler hahaha .. dlm 8.20 mlm .. aku pun naik train .. punya la cari tempat aku nak duduk ni .. rupa2nya .. gerabak aku dkt sebelah jer haha .. penat kedepan tu .. adoi .. pahtu aku duk la tempat tido aku .. auww aku duk dkt tempat tido k .. best giler .. No 40 haha katil bawah .. punya la best tido .. empuk tul tilam dia haha .. ok punya tido best giler .. aku sedar2 dah sampai .. laju2 jer aku masok toilet basoh muke .. hahaha .. punya la bebal aku ni .. aku tertinggal beg dkt tempat aku tido .. terpaksa aku masok balik .. pahtu time tu train da gerak .. aku lompat jer keluar haha nasib xjatuh tergolek2 .. adoii ... dah tu naik teksi pegi town .. perg 10 ingit beb wa ckp lu hahaha .. sial jer kul 10 da kena 10 ingit .. pahtu naik lagi teksi balik kok lanas .. kena la 7 ingit sbb aku mintak pakcik tu antar aku terus ke cc .. tp best dowh teksi dr kb ke kok lanas .. dia singgah2 .. benti jap beli durian .. benti jap beli air .. benti jap beli roti .. hahaha .. best gilerrrrr .. ok la aku da penat .. nanti aku post lagi :D

p/s : KELATE SEDAP BELAKO!!!

Wednesday, July 8, 2009

Hari last aku di KL

hahahah .. semalam lepak dgn geng2 indie sampai kul 1 lebih .. giler rabak mate .. sampai tertido atas kusi maple tu .. hahah .. sengal nya geng .. tp takpe .. bukan selalu pun lepak dgn dia org tu .. nasib la ocohot ade .. dia yg antar aku semalam bersama apist n awek dia 2 org .. xkenal lak aku sape awek tu .. hahah nasib aku da ade awek ... kalo xde aku da ngurat dah hahaha .. ok la disambung kan cerita .. aku punya la tido syok baik punya ... last2 aku terjaga kul 10.30 .. aku pun ckp kuat2 ALAMAKKKKKKKK .. yg aku da terlewat nak pegi damansara damai .. adoi ... aku pun ape lagi .. cpt2 la mandi .. kemas2 beg .. pahtu chk out .. time chk out plak .. si mamak yg jaga kaunter tu .. aku kasi resit .. dia ckp xde duit kecik .. aku ckp berapa ade .. dia ckp ade dalam 25 ingit .. aku ckp meh la 25 tu nanti claim lain hahha... dia pun kasi la ... aku pun ape lgi laju2 la pegi monorail dkt imbi tu .. adoiiii .. punya la ramai manusia .. sib baik sempat naik gakk .. aku pun naik ler monoril sampai ke titiwangsa .. da sampai sane ade plak .. mamak ni yg baru keluar jail .. dia baru keluar dr penjara kajang .. adoi ... aku punya la nak larikan diri .. last2 dia pegang aku mintak duit .. aku pun ckp la xde duit .. 5 ingit ade .. dia ckp meh la 5 ingit pun nak buat balik jer ni .. aku xde sen dia ckp la .. aku pun kasi dkt dia .. dia ckp tq hahahah .. power siak banduan tu .. aku punya tunggu teksi .. last2 teksi sampai .. aku pun ape lagi laju2 jer naik teksi .. pahtu teksi tu bawak aku pegi hartamas .. adoi .. semua geng2 loaded aku jer yg pakai serabai dkt sane hahaha .. serabai xpe janji duit ade :P ingat tu ya kawan2 :p .. ok lepas tu aku pun keluar la mkn bersama member2 dan awek2 yg ade .. adoi punya la kenyang sampai aku boleh tertido atas kerusi panjang yg org lepak tu ... huh best tu la .. hahaha rase nak sambung tido jer lagi :)) .. ok la skang aku da ade dkt KL central balik .. tgh tunggu kul 8.30 .. dah ready nak balik kg balik ni hahaha ..

p/s: KL TAK BESH PUN SBB BUKAN TEMPAT AKU!!!

Tuesday, July 7, 2009

Hari ke 2 aku di KL

hahaha .. kalo nak tao .. 2 hari aku kesejukan di KL ni .. time dlm bilik hotel pun sejok walaupun ekon aku da buat nombor 30 .. bapak giler sejok ... pakai sweater pun sejok lagi haahha .. pagi td dlm kul 2 pagi ... aku kena tahan sama member aku dgn polis yg naik kete waja .. member aku ni pun polis gak .. member aku ni rilek jer buat keluar ic lame .. pahtu polis tu ckp .. kete TAN SRI ni tintet lebih dari asal .. jd kami nak bawak kete encik balik balai .. pahtu aku dgn member aku pun masok ler dlm kete balik .. tiba2 jer .. polis tu bunyikan hon kete dia .. member aku ni pegi la mengadap polis tu .. pahtu polis tu ckp .. SORRY ENCIK .. kami salah org td hahaha .. penat siak gelak semalam .. da la penat main dota lagi .. aduhaii

p/s : POLIS KL SUKE MKN RASUAH DEM JER!!!

Monday, July 6, 2009

Aku Benci Sharizat!

Aku benci giler dgn dia selepas aku dgr dkt radio dan tgk dkt tv pagi td .. pasal dia ckp kelantan ni negeri miskin .. dia xtau ke yg KL ni kaye pun sbb org2 kelantan jer ramai dkt sini .. yg naik bmw , merc ramai org kelantan .. kelantan xmaju takpe janji org nya maju .. ramai yg da jd ahli politik semua ... eeeeee benci tul laaaaaaaa

6/7 2009

Kali ke 3 aku dtg ke kl .. skang aku tgh lepak dkt Kl central nya food court .. kat sini ade wireless tp cam ape entah .. xsampai 5 minit jer connect .. terus tu dc .. kena tunggu gak la dalam 5 minit baru leh connect balik ..
td aku sampai .. aku ape lagi pegi la order nasik lemak .. aku tarok ayam seketul lepas tu lala ( kerang siam ) haa nak tau harga dia berapa hahahah .. RM 7 okek brekpes ONLY hahaha ... senak perut aku mkn .. dah la sambal dia pedas giler .. aku tak tau la nak cakap ape time mkn tu .. rase pedas yg teramat sgt sampai rase nak terberak jer rasa hahahah .. lepas tu aku order la air nesface ais dkt kaunter depan ni .. aduhai .. air dia mcm basi plak .. aku ckp dkt dia yg air tu basi .. dia ckp .. xbasi pun .. aku ni da rasa cam memulas2 jer perut .. dah terminom separuh air tu ha .. dah pagi kedai tepi2 ni tutup lagi .. terpaksa la minom takot tercekik mkn nasik lemak yg harga RM7 tu hahahha .. ok la wei nanti aku sambung lagi .. xsabar nak pegi lowyat beli brg :D

Sunday, July 5, 2009

Geng Indie

Hikhik Jum Gig Dkt Studio Sebelah LRT Ampang 7hb ni hehe .. meh2 sape nak join ..
kan boleh kenal2 .. lepas tu kita g lepak kitaro .. aku lupe mane entah banner yg gig tu haha ..
nanti aku upload kalo da jumpa balik :D
chow2 :P

p/s: KL TUNGGU KEDATANGAN KU MLM NI HAHA!

Friday, July 3, 2009

Jom Ke K.L

Hehehe .. jum2 .. aku nak ke K.L hari ahad ni 5/7(mlm) maybe aku dkt kl selame 4 hari kot .. haa sape2 yg nak join tu bleh la .. hehehe .. aku stay dkt bb .. duk dkt hotel murah situ .. sbb senang aku nak g jejalan .. hahah .. ok la .. chow dulu .. nanti aku post lagi :D

p/s: TEMPLATE LAME DA SENGAL!